rövidhír, Sportszponzoráció, tenisz — 2012/05/25 at 08:00

Djokovics lecserélte a SergioTacchinit

by

A férfi tenisz világranglistát vezető Novak Djokovics búcsút intett a Sergio Tacchini márkának és ezentúl a japán Uniqlo ruháit viseli a versenyeken.

Párizsban, a következő Grand Slam torna helyszínén tartott divatbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatót Novak Djokovics, a világranglista élén álló teniszsztár. Djokovics három év után cseréli le a Sergio Tachhinit, amelyet – az olasz márka által is elismerten – kinőtt az utóbbi időszakban.

Az Uniqlo elsőre talán meglepő választásnak tűnik. A japán márka stratégiai célokból választotta Djokovicsot, ugyanis szeretnének megerősödni az európai és az amerikai piacon. Az Uniqlo a Fast Reatiling portóliójába tartozik, amely japán leggazdagabb emberének, Tadashi Yanainak a tulajdona. Djokovics a megállapodás szerint a jövőben az Uniqlo márkanagyköveti szerepét is betölti.

Djokovicsot a Sergio Tacchini előtt az adidas öltöztette, és a szerb sztár sok rajongója remélte, hogy a két fél újra egymásra talál. Noha ez egyelőre még várat magára, Djokovics továbbra is az adidas teniszcipőiben lép pályára.

Forrás: bloomberg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Tesco-kupon akció a magyar paralimpikonok javára

A londoni megmérettetésre 200 forintos kuponok megvásárlásával támogathatják a Tesco vásárlói a magyar paralimpiai csapat felkészülését. Május 21-től hat héten...

Close