labdarúgás, rövidhír, Sportmarketing — 2012/05/22 at 08:00

Mobilalkalmazás a foci-eb-re a Sanomától

by

Mobilalkalmazásokkal készül a Sanoma az Európa Bajnokságra. A Foci EB 2012 app minden követni kívánt meccsről szöveges formában, élőben közvetít.

A Sanoma Media Budapest egy hónappal a kontinensviadal kezdete előtt elérhetővé tette a Foci EB 2012 alkalmazást Iphone és Android készülékekre. Az app azzal a céllal készült, hogy azok a felhasználók is naprakész információkhoz juthassanak az Európa Bajnoksággal kapcsolatban, akik nem csupán a meccseredményekről és a bajnokság állásáról szeretnének értesülni, hanem a csapatokról, a játékosokról, vagy a helyszínekről is szeretnének minél többet megtudni.

A mérkőzésmenetrend és az eredmények mellett az alkalmazás mindkét verziójában részletesen bemutatja a játékosokat és a csapatokat, az alapítás évétől a csapat becenevéig, csakúgy, mint a bajnokságok történetét vagy az EB-labdákkal kapcsolatos érdekességeket. A mérkőzéseknek helyet adó arénák paraméterei mellett azok pontos helyét is jelölik. A bajnokság híreinek követésén túl célzott értesítők is választhatók: a kedvenc csapatok mérkőzéseinek kezdetére illetve eredményeire is figyelmeztet az alkalmazás.

Az Európa Bajnokság június 8-án kezdődik, a mérkőzések elindulásával a Foci EB 2012 app újabb funkcióval bővül: az alkalmazás minden követni kívánt meccsről szöveges formában, élőben közvetít.

Forrás: androidarena.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportmarketing Újragondolva Meetup az olimpiai marketing jegyében

Május 17-én harmadik alkalommal rendeztük meg a Sportmarketing Újragondolva Meetupot, amelynek témáját az idei év legnagyobb sporteseménye, az olimpia jelentette....

Close