rövidhír, Sportmarketing, többféle sportág — 2012/05/07 at 08:00

Sportruha tervező pályázatot hirdetett a Felix Promotion

by

Hozd formába! néven sportruházat tervező pályázatot írt ki a Felix Promotion menedzseriroda 18–30 éves kreatív tehetségek számára.

A Hozd formába! pályázaton indulók a cég által képviselt sportolók számára készítenének sportruházatot és formaruhát. A május 31-ig benyújtandó kreatív tervekre a közönség is szavazhat a menedzseriroda Facebook-oldalán. Az itt legtöbb szavazatot elérő két pályázat bekerül a zsűri – Bedő Katalin stílustervező, Csisztu Zsuzsa, a Digisport szerkesztő-műsorvezetője és Herczeg Zoltán divattervező – tíz jelöltje mellé, amelyekből a sportolók és a Felix Promotion marketingmunkatársai választják majd ki a nyertest.

A győztes pályamű alkotója nemcsak 100 ezer forint honoráriumra számíthat, hanem arra is, hogy tervei a közeljövőben megvalósulnak és bemutatják azokat a nagyközönség előtt. Emellett a győztes a Hozd formába! támogató partnere, az I Love Textil textilkereskedelmi üzlethálózat felajánlásából értékes vásárlási utalványhoz juthat, csakúgy, mint a Facebookon legtöbb szavazatot kapó közönségdíjas alkotó.

„Irodánk képviseltjeinek sorába számos olyan fiatal sportoló is tartozik, akik még juniorok vagy épp most lépnek át a felnőtt korosztályba. Az a célunk, hogy ezeket az ifjú tehetségeket végigvezessük a sportkarrierjükön. Tavaly ennek kapcsán indítottuk el a Jövő Bajnoka tehetségtámogató pályázatot is. Most pedig úgy gondoltuk, hogy bővítve a kört, nemcsak a sport világában, hanem tevékenységünkhöz illeszkedően más területeken is lehetőséget adunk a hazai fiataloknak. Ez ösztönözte a „Hozd formába!” pályázat kiírását is” – emelte ki Rácz Felix, a Felix Promotion vezetője.

A különleges verseny menetrendje:

  • A pályázatok beadási határideje 2012. május 2–május 31. 12:00
  • Az első pályázati lépcső: Közönségszavazás 2012. május 2–június 7. 12:00
  • A második pályázati lépcső: Szakmai zsűrizés 2012. május 31–június 7. 12:00
  • A harmadik pályázati lépcső: Döntő (Felix Promotion és sportolói döntése) 2012. június 7–június 14. 14:00
  • Eredményhirdetés 2012. június 14. 14:00

A pályázat részletei a Felix Promotion Facebook-oldalán olvashatók.

Forrás: felixpromotion.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Együttműködik a Chelsea FC és a Sauber F1

Újszerű partnerséget kezdett a Sauber Forma-1-es csapata, valamint a Bajnokok Ligája döntőjére készülő Chelsea labdarúgó klub.

Close