kézilabda, rövidhír, Sportmarketing — 2012/04/24 at 08:00

Rekord számú közönség előtt a kézilabda Bajnokok Ligája

by

Pénteken 22 ezer néző látta élőben a Koppenhága – Barcelona férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőt, amelyet a Parken Arena labdarúgó stadionban rendeztek.

Telt ház, 22 ezer érdeklődő fogadta a helyszínen a Koppenhága – Barcelona férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntő résztvevőit. A mérkőzésnek a dán fővárosban található Parken Arena labdarúgó stadion adott otthont, egy speciális kialakítású pályán.

21 televíziós állomás – egyebek mellett az Eurosport különböző csatornái, valamint a Dubai Media Incorporated társaság adói – közvetítette az összecsapást, amely ennek köszönhetően a világ több mint 100 országában szögezte a nézőket a képernyők elé. Az Európai Kézilabda Szövetség [EHF] dán médiapartnere egy hatalmas stúdiót rendezett be a stadionban és 10 kamerával rögzítette az eseményeket.

A mérkőzést a kezdetektől rendkívüli érdeklődés övezte: a sorsolást követő két órában 10 ezer jegyet értékesítettek. Az utolsó 300 extra széket a mérkőzés előtti héten hirdették meg. Ez az összecsapás vonzotta a legtöbb helyszíni nézőt európai kupamérkőzésen az EHF 1991-es alapítása óta.

Forrás: ehf.com
Fotók: ehf.com, handball123.com

One Comment

  1. Pingback: Rövid az út a megsemmisülésig… | Sportsmarketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Disney vállalattal lépett partnerségre az AS Roma

Többoldalú stratégiai megállapodást kötött az AS Roma a Disney-csoport tulajdonában lévő ESPN Wide World of Sports Complex-szel, amelynek keretében az...

Close