motorsport, rövidhír, Sportmarketing — 2012/04/11 at 08:00

Bemutatták a magyar terepmotoros gyerekrajzokkal díszített felszerelését

by

Díjátadóval zárult a magyar terepmotoros bajnok rajzpályázata, az egyedi mez és motor bemutatójával kezdődött a szezon.

Mint arról korábban beszámoltunk, Horváth Lajos – népszerű nevén Laller – tereprally versenyző kreatív ötlettel állt elő a 2012-es versenyszezonra: rajzpályázatot hirdetett fiatal művészek számára a tereprally témájában azzal, hogy a győztes művek grafikáját a mezén, illetve motorján fogja viselni a futamok során.

A határidő leteltével a versenyző elmondta, hogy a legmerészebb elképzeléseit is felülmúlta a rengeteg beérkezett zseniális pályamunka. A „remek művekre”, ahogyan saját szavaival fogalmazott, Laller facebook oldalán lehetett szavazni, és néhány hét alatt több százan voksoltak a rajzokra, festményekre. Az eredményhirdetésre a versenyző csapatának, az X Lavina Pap Motorsport otthonának számító Vácon került sor. A díjátadó nem csak a pályázat végét jelképezte, de a 2012-es versenyszezon kezdetét is, ugyanis első alkalommal került a nyilvánosság elé Laller egyedi motor és mez dizájnja.

„Nagyon megható volt számomra látni, hogy ilyen sokan folyamatos figyelemmel kisérték a pályázatot és eljöttek a díj átadóra. Sok erőt ad ez nekem a szezonra és örömmel tapasztaltam, hogy másoknak is tetszik kezdeményezésem. Szeretném megköszönni minden fiatal művészpalántának, aki elindult a pályázaton, és bíztatom őket, hogy a művészet a mellett a sporttal is foglalkozzanak. Valamint feltétlenül szeretném megköszönni a barátaimnak, a segítőimnek és a családomnak is a rengeteg támogatást, időt és energiát, amivel eddig segítettek. Remélem, hogy a továbbiakban is hasonló sikerekkel tudom meghálálni a belém vetett bizalmat!” – hangzottak Laller szavai a rendezvényen.

Laller távlati célja a Dakar rallyn való indulás. Kezdeményezésével megtette az első lépéseket a hosszú úton, és megvalósította a pályán kívül terveit is, mert sikerült közelebb hoznia olyan embereket a tereprallyhoz, akik eddig szinte semmit nem tudtak a sportágról. A fiatal művészeket összekötötte a sporttal és több száz rajongót gyűjtött néhány hét alatt a legnagyobb közösségi portálon.

Az érdekes kampány nemcsak Laller rajongóit mozgatta meg. A versenyző az utóbbi hetekben folyamatos témát szolgáltatott a média számára is, legutóbb például a DIGISport élő műsorában mesélt kezdeményezéséről.

Lallerrel és különleges szerelésével április 13-án Hajdúszoboszlón, az Országos Bajnokság futamán találkozhatunk először versenykörülmények között.

sportsmarketing.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mezkörkép Európából

Az öt európai topliga közül az angol Premier League csapatai rendelkeznek összességében a legnagyobb értékű sportszergyártói szerződésekkel, ugyanakkor ezeknek a...

Close