labdarúgás, rövidhír, Sportmarketing — 2012/04/03 at 08:00

NB I-es mezszépségversenyt rendez a Sport TV

by

Különleges mezszépségversenyt rendez a Sport TV Harmadik Félidő című műsora. Az OTP Bank Liga 16 csapatának szerelésébe egy-egy modell bújik, és a szurkolók szavazatai alapján dől el, hogy melyik a legszebb mez az NB I-ben.

Április elsejétől újabb megmérettetésben vesznek részt a magyar labdarúgó első osztály klubjaira, ám a csapatoknak ezúttal a pályán kívül kell bizonyítaniuk. A Sport TV Harmadik Félidő című élő futballshow-jában öt héten át keresik az OTP Bank Liga legszebb mezét, és még látványosabbá téve a versengést a felszerelésbe gyönyörű hölgyek bújtak.

Egy hónapon át zajlanak a selejtezők, ahol a szurkolók négy darab négyes csoportból választhatják ki a döntősöket, akik a végén ismét összecsapnak. A műsor keretein belül Herczeg Zoltán, népszerű stylist és divattervező osztja meg szigorú szakmai véleményét a nézőkkel a csapatok dresszéről. A szurkolók szavazatait pedig az április elsejei Harmadik Félidőtől várják a Sport TV Facebook oldalán.

Lipcsei Betta, a Harmadik Félidő egyik háziasszonya 2011-ben kiérdemelte a Miss Universe Hungary címet. Betta választotta ki a legszebbek jelentkezőket, szem előtt tartva azt is, hogy a modelleknek legyen valamilyen kötődése ahhoz a csapathoz, amelyiknek a mezét bemutatja. A válogatás jól sikerült, hiszen több olyan hölgy is van, aki például vérbeli szurkolója az általa képviselt csapatnak, vagy nem kizárólag a klubért dobog a szíve, hanem valamelyik játékosért is.

Forrás: sport1tv.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hopwood, Kitchin, Skinner: Sport PR and Communication

A könyv elsőre végiglapozva is inkább tűnik tankönyvnek, mint könnyű esti olvasmánynak. Hasznos lehet azok számára, akik szakdolgozatot, vagy tudományos...

Close