labdarúgás, rövidhír, Sportmarketing — 2012/03/26 at 08:10

Real Madrid álomsziget

by

Galaktikus álmokat szövöget a spanyol sztárklub: a Santiago Bernabéu Stadionban egy Real Madrid témájú álomsziget terveit mutatták be, amelyet az Egyesült Arab Emirátusokban építenének fel egymilliárd dollárból.

A Santiago Bernabéu Stadionban mutatták be annak a Real Madrid témájú álomszigetnek a terveit, amely az Egyesült Arab Emirátusokban nyitná meg a kapuit a 2015 januárjában. Az egymilliárd dolláros projekt hivatalos bejelentésen a klub és Ras al-Khaimah kormányának vezetői, egykori és jelenlegi Real-játékosok üdvözölték a „Real Madrid Resort Island” terveit. A mostani keretből a résztvevők között volt José Mourinho, Sergio Ramos, Iker Casillas és Karim Benzema is.

A minden képzeletet felülmúló királyi szigetről semmi sem fog hiányozni, amivel a gazdag és szerencsés Real szurkolókat el lehet kényeztetni. 48 villa, 60 bungaló, egy 450 szobával rendelkező ötcsillagos hotel és egy 450 apartmant magába foglaló tengerparti resort mellett helyet kapna agy Real Madrid Múzeum, egy jacht klub és egy vízi élménypark is. A tervek között szerepel továbbá egy tengerre nyíló futball stadion, valamint a szigeten mutatnák be a világ első hologramos labdarúgó mérkőzését. A 430 ezer négyzetméteres Real Madrid Resort Islanden már az első évben egymillió turistára számítanak.

Az alábbiakban látható egy videó a projektről:

Forrás: sports.yahoo.com

One Comment

  1. Nem tudom meddig lehet elmenni még eladósodás terén, már így is majdnem félmilliárd dollár a klub adóssága, és még mindig van, aki kölcsönad nekik ehhez a projekthez 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Terjeszd ki a valóságot!

A San Jose Earthquakes labdarúgó klub a valóság virtuális kibővítését használja a legújabb marketingkampányában. A modern technológia megoldásokra építő promóció...

Close