labdarúgás, rövidhír, Sportmarketing — 2012/02/29 at 08:00

Lelátóavatás Carlsberg módra

by

A Carlsberg egy gigantikus palack sört tört szét az FC Köbenhavn labdarúgó klub otthonául szolgáló Parken Stadion egyik lelátóján. A különleges keresztelő abból az alkalomból történt, hogy a dán sörgyár a nevére vette a stadion C szektorát.

Nem mindennapi lelátó keresztelő ünnepséget tartott a Carlsberg. A dán sörmárka névadó szponzori szerződést kötött az ország fővárosában székelő FC Köbenhavn stadionjának egyik lelátójára. Az esemény megünneplésére a Carlsberg által kiszemelt C szektoron a hajók avatásához hasonlóan egy palackot törtek szét. Pezsgő helyett stílszerűen sört használtak, azonban a mutatvány igazi különlegességét a palack hatalmas mérete szolgáltatja, amely a becslések szerint a normál palack százszoros nagyítása.

A Parken Stadion Koppenhága Österbro kerületében található. A labdarúgó mérkőzések alkalmával hivatalosan 38.065 néző befogadására alkalmas létesítményt 1992-ben adták át a nyilvánosságnak. A stadion az FC Köbenhavn mellett a dán válogatott otthonául is szolgál.

A Carlsberg-promóció részeként a március 11-i SönderjyskE elleni bajnokin az első ötezer szurkolót egy pohár sörrel vendégeli meg a gáláns szponzor.

Forrás: telegraph.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mit taníthat nekünk Jeremy Lin?

A címben szereplő név az elmúlt hetekben körbejárta a világsajtót. A tajvani származású kosaras megrengette az Amerikai Kosárlabda Ligát, az...

Close