motorsport, rövidhír, Sportmarketing — 2012/02/20 at 08:00

Gyerekrajzok díszítik a magyar terepmotoros egyedi mezét

by

Horváth Lajos, népszerű nevén Laller, a tereprallye sportág motorversenyzője érdekes kampánnyal állt elő a 2012-es szezonra: gyerekrajzokat fog magán viselni a magyar bajnokság futamain.

Az X Lavina Pap Motorsport versenyzője, Horváth Lajos, vagy ahogyan a tereprally sportág hazai berkeiben ismerik őt: Laller, harmadik éve állandó szereplője a magyar bajnokság futamainak. 2011-ben amellett, hogy a hazai szövetség legeredményesebb versenyzőjének bizonyult, első helyezést szerzett a Lengyel bajnokság motoros kategóriájában is.

Laller idén egy kreatív kampány ötlettel hívja fel magára a figyelmet: gyerekrajzokkal díszített felszerelésben indul a hazai futamokon. Az Art Lavina Képzőművészeti Stúdió segítségével kiírt rajzpályázatot két korcsoportban hirdették meg, 10-14 valamint 14-18 éves fiatalok számára. Mindkét korcsoportban három mű kerül díjazásra, az első helyezett alkotások felkerülnek Laller mezére, valamint a versenymotor első elemére. Az egyedi felszerelést Laller a 2012-es idény négy hazai futamán viseli, amelyek közül kiemelkedik a világkupa sorozatba is beleszámító Hungarian Baja.

„Szerettem volna idén is kitűnni a mezőnyből egy különleges designnal. Valami újat, egyedit bemutatni az embereknek, ami által azok is megismerik ezt egy gyönyörű sportot, akik eddig még nem hallottak róla. Úgy gondoltam, hogy amellett, hogy a gyerekekhez eljutok a pályázat kapcsán, a szülők is megismerkednek majd a tereprallyval. Talán a média is felkapja a fejét egy ilyen egyedi aktivitásra, amelynek köszönhetően újabb és újabb emberek szerezhetnek tudomást rólam és az általam képviselt sportágról” – nyilatkozta a versenyeit saját maga finanszírozó sportoló, aki reméli, hogy a szponzorok érdeklődését is felkelti a nem mindennapi akcióval.

A rajzok beadási határideje február 23., ezt követően a művek felkerülnek Laller Facebook oldalára, ahol a nagyközönség szavazhat a legjobbakra. Az eredményhirdetésre szintén a közösségi oldalon kerül sor, míg a pályaművekből a későbbiekben egy kiállítás is készül.

sportsmarketing.hu

One Comment

  1. Pingback: Bemutatták a magyar terepmotoros gyerekrajzokkal díszített felszerelését | Sportsmarketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A tömegrendezvények vonzásában

Az állóképességi sportok köré épülő ipar jelentős bástyája a marketinglehetőségek tárházának. A különböző tömegrendezvények egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, s igen...

Close