labdarúgás, rövidhír, Sportmarketing — 2012/02/16 at 08:08

Kapusoknak szóló angol szaklapot reklámoz Bogdán Ádám

by

Bogdán Ádám, a Bolton Wanderers és a magyar labdarúgó-válogatott kapusa az angol Goalkeeper magazin egyik reklámjában tűnt fel. A szaklap nagy tekintélynek örvend a hálóőrök körében.

A kapusok szaklapjának számító angol Goalkeeper Magazine Bogdán Ádámmal hirdeti a legfrissebb számát, amely hatalmas megtiszteltetés a fiatal játékosnak. A magyar válogatottban tavaly bemutatkozó hálóőr amellett, hogy a kiadvány reklámarcaként a rövid beköszönőben a lap megrendelésére ösztönöz, válaszolt az olvasók által feltett kérdésekre is.

Bogdán 2007-ben, 20 évesen szerződött az angol Premier League-ben szereplő Bolton Wanderers-be, ahol egyre több alkalmat kapott a bizonyításra. Jelenlegi jó formájának köszönhetően sikerült kiszorítania a finnek legjobbját, Jussi Jaaskelainent és már túl van tízedik angol bajnokiján.

A kifejezetten a kapusoknak szóló tartalomra specializálódott Goalkeeper Magazine-t 2011 májusában indították Angliában.

Forrás: fourfourtwo.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

„Kis pénz, kis foci, nagy pénz, nagy foci!”

Puskás Ferenc híressé vált mondata a mai labdarúgásban méltán megállja a helyét. A 2010/11 szezonban a húsz leggazdagabb labdarúgó klub...

Close