autósport, rövidhír, Sportmarketing — 2012/01/16 at 07:52

Michael Johnson végzi a Williams F1 szerelőinek fizikai felkészítését

by

A Williams F1 együttműködési megállapodást kötött az egykori legendás rövidtávfutó, Michael Johnson cégével, amely a sportolói teljesítmény tökéletesítésre specializálódott.

A jövőben a négyszeres olimpiai bajnok és nyolcszoros világbajnok rövidtávfutó cége, a Michael Johnson Performance Inc. [MJP] végzi a Forma 1-es Williams csapat bokszutcai személyzetének fizikai felkészítését. A száguldó cirkuszban nemcsak a versenyzőknek, hanem a szerelőknek és a mérnököknek is jó állóképességre van szükségük, hogy bírják a futamok közbeni mentális és fizikai terhelést.

A szerződés értelmében Michael Johnson cége speciális edzésprogramot és felkészülési rendszert dolgoz ki a Williams szerelői számára, az MJP logó pedig felkerül a pilóták, illetve a személyzet overáljainak ujjára. Johnson biztos abban, hogy számos olimpikon, amerikaifutballista és Premier League klub után a Williams F1 is profitálhat vállalata atlétikai tapasztalatából, valamint biomechanikai szakértelméből. A közös munkával szeretnének századokat, esetleg tizedeket lefaragni a versenyautók bokszban töltött idejéből.

A Williams F1 gyenge szezont tudhat maga mögött: négy pontot szerezve a kilencedik helyen végeztek a konstruktőrök versenyében. A csapat éppen új főszponzort keres, mivel véget ért az AT&T-vel való kapcsolata. A Forma 1 világából érkező hírek szerint előrehaladott megbeszéléseket folytatnak egy telekommunikációs céggel, valamint újabban egy katari befektető színrelépése is szóba került.

Forrás: williamsf1.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Szigorú közösségi média szabályok vonatkoznak a londoni olimpia önkénteseire

A szervezők nyilvánosságra hozták a 2012-es játékok több mint 70 ezer önkéntesére vonatkozó közösségi média előírásokat.

Close