labdarúgás, rövidhír, Sportpolitika — 2012/01/04 at 08:04

Rangos FIFA-tisztségeket kapott Csányi Sándor

by

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség még a tavalyi év végén, a zürichi kongresszusán döntött arról, hogy felülvizsgálja és átalakítja állandó bizottságai összetételét, amelyek közül kettőbe is beválasztotta Csányi Sándort, az MLSZ elnökét.

A FIFA december 30-i keltezésű levelében arról értesítette a Magyar Labdarúgó Szövetséget, hogy Csányi Sándor a világbajnokságokat szervező bizottságnak, valamint a 2014-es brazíliai vb operatív vezető testületének is a tagja lett.

Csányi Sándor egy bizottságban dolgozhat – más sportvezetők mellett – Michel Platinivel, az európai szövetség [UEFA] elnökével, Ángel Maria Villar Llonával, a spanyol szövetség első emberével, valamint Theo Zwanzigerrel, a német szövetség vezetőjével is.

Az MLSZ jelentős sportdiplomáciai sikerként értékeli Csányi Sándor kinevezését, amely nemcsak az üzletember kiterjedt nemzetközi kapcsolatainak szól, hanem a magyar szövetség élén végzett másfél éves munkájának elismerését is jelenti.

Forrás: mlsz.hu
Fotó Csányi Sándorról: Neubauer Rudolf 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Leértékelődött az európai topválogatottak szponzorációja

Európai viszonylatban a hat legjövedelmezőbb főszponzori szerződéssel rendelkező nemzeti válogatott összességében kevesebb pénzzel vághat neki a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokságnak, mint...

Close