olimpia, parasport, rövidhír, Sportmarketing — 2011/12/15 at 07:49

A Londoni Játékok új kapukat nyithatnak meg

by

226 nap múlva Londonban kezdetét veszi a 2012-es Olimpiai Játékok. A világ egyre nagyobb izgalommal követi az eseményeket, egyre több médiumból hallhatunk az rendezvény körül zajló eseményekről.

Az olimpia minden televíziós társaság számára felülmúlhatatlan apropónak számít, hisz csupán négyévente kerül sor egy ilyen grandiózus és komoly presztízzsel bíró eseményre. Azonban Londonban a sport megmutathatja töretlen erejét, hisz jövőre a Paralimpiai Játékok is kiemelkedő szereppel bírnak világszerte.

A londoni Paralimpiai Játékok az első olyan rendezvény, amely saját szponzorokkal rendelkezik és az első, amelyet legnagyobb számban, világméretű televíziós társaságok közvetítenek majd.

A napokban a Londoni Szervezőbizottság [LOCOG] megállapodott a kínai állami televízióval [CCTV] a paralimpiai események közvetítéséről. A CCTV Kína legnagyobb, nemzeti közvetítési hálózata, 21 publikus és 19 fizetett csatornával. A megállapodás szerint a társaság napi öt órában élő közvetítést fog sugározni a kínai emberek számára.

A szervezőbizottság komoly reményeket fűz a kínai társasággal való kapcsolathoz, mivel a hatalmas ország nézőközönsége jelentős érdeklődést mutat a játékok iránt. A sportolóknak, a szervezőknek és magának a Paralimpiai Játékoknak is egy óriási kitörési pont lehet a népszerűség felé a televízió nyújtotta lehetőség.

Forrás: london2012.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mobilmarketing szövetséghez csatlakozott a Real Madrid

A modern kommunikációs csatornák használata kulcsfontosságú a spanyol sztárklub marketing stratégiájában. Tapasztalataik megosztása és új ismeretek szerzése céljából csatlakoztak a...

Close