rövidhír, Sportmarketing, többféle sportág — 2011/11/28 at 07:54

Együtt a jövő Bajnokaiért – sportereklyék aukciója

by

A Sportalkímia Alapítvány és az SKC Consulting Kft „Együtt a jövő Bajnokaiért” néven közös jótékonysági aukciót hirdet december elsejétől, amelynek célja a rászoruló tehetséges, fiatal magyar sportolók sportolási lehetőségeinek támogatása.

A Sportalkímia Alapítvány és az SKC Consulting Kft számos ismert olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportolótól származó személyes sportrelikvia elárverezésével támogatást kíván nyújtani azon rászoruló családoknak, ahol problémát jelent a tehetséges gyermekek sportegyesületi tagdíjának, sport felszerelésének, korosztályos versenyének, illetve az edzőtáborok költségeinek kifizetése. Sok helyen nehézséget okoz a sportolók megfelelő szintű étkeztetése is, amelyet a Sportalkímia Alapítvány szintén támogatni kíván.

A Sportalkímia Alapítványhoz sportolóként bárki fordulhat támogatási kérelemmel pályázat útján. Az aukcióból befolyt összegek tiszta elosztásához a Magyar Olimpiai Bizottság apparátusa végzi a szakmai tanácsadói feladatokat, annak érdekében, hogy a támogatások a lehető legjobb helyre kerüljenek. Bizonyos kijelölt ereklyék elárverezéséből befolyt összeget a Sportalkímia Alapítvány egyes, nem olimpiai sportágakban tevékenykedő sportolók támogatására fordít.

Az alapítvány bízik abban, tevékenységével sikerül hozzájárulni ahhoz, hogy újra sikeres magyar sportutánpótlás bázis nőhessen fel, amely hosszútávon megalapozza a magyar sportsikereket.

A jótékonysági aukció keretében december 1. és december 20. között lehet licitálni a közel negyven kiemelkedő sportikon által felajánlott dedikált, személyes tárgyakra a Vatera internetes oldalon.

Forrás: Sportalkímia Alapítvány

One Comment

  1. Pingback: Ötkarikás ereklyékért folyik a licit | Sportsmarketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Tudatos márkaépítésen dolgozik a Manchester City

Manchester városában a vörös mellé feliratkozott a színskálára a világoskék szín is. A Manchester City céltudatos stratégiája beérni látszik.

Close