bob, rövidhír, Sportszponzoráció — 2011/10/03 at 19:16

Katonai szervezet szponzorálja az amerikai bob válogatottat

by

Az Amerikai Bob és Skeleton Szövetség bejelentése szerint az US National Guard kiemelt szponzora lesz a bob válogatottnak a rajt előtt álló 2011-2012-es szezonban.

Az Amerikai Bob és Skeleton Szövetség [USBSF] az US National Guard katonai szervezettel kötött kiemelt szponzori szerződést. A partnerség keretében az amerikai válogatott négyesbobjának vizuális dizájnját a National Guard képi elemei köré tervezik, valamint toborzásra és VIP vendéglátásra biztosítanak lehetőséget a katonai intézmény számára a jövő februárban Lake Placidban esedékes bob világbajnokságon.

A két szervezet között nem olyan távoli a kapcsolat, mint azt elsőre gondolhatnánk, ugyanis a szövetség versenyzői között kilenc katona van, hatan ráadásul a National Guardban teljesítenek szolgálatot. Ezek a sportolók részt vesznek majd az USBSF diákok számára szervezett iskolai programban is.

Az együttműködéssel kapcsolatban nyilatkozva a National Guard képviselője úgy gondolja, hogy az energia és az izgalom a közös hívószavak, míg az USBF vezetője szerint a katona-sportolók ugyanazt a magas színvonalat képviselik mindkét szerepkörükben.

Az US National Guard egy tartalék katonai haderő, amelyben teljes és részmunkaidős katonák szolgálnak, akik jellemzően civil foglalkozást is fenntartanak. Az Egyesült Államokban a katonák, veteránok gyakori díszvendégek a sporteseményeken és nem ritka, hogy a különböző katonai szervezetek együttműködnek a sportklubokkal közösségi projektekben vagy szponzoráció keretében.

A National Guard az USBSF mellett a Buffalo Bills NFL-csapatnak is a partnere.

Forrás: teamusa.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Twitteres kerékpárral várják vissza a balesetet szenvedett paralimpikont

Az életveszélyes sérülésekkel kórházba szállított paralimpikon, Simon Richardson számára olyan kerékpárt készített barátja, amelynek vázát a sportoló felépüléséért szorító 685...

Close