jégkorong, rövidhír, Sportmarketing — 2011/09/09 at 13:11

Tetováló szalonnal kötött szerződést a New York Islanders

by

A New York Islanders NHL-csapat a Tattoo Lou’s stúdiót, mint a klub hivatalos tetováló szalonját jelentette be. Ez az első alkalom, hogy egy amerikai major ligában szereplő franchise ilyen jellegű együttműködést kötött.

Nem mindennapi lépésre szánta el magát az NHL-ben szereplő New York Islanders: az amerikai major ligákban szereplő franchise-ok közül elsőként egy tetováló stúdióval lépett partnerségre.

A helyi Tattoo Lou’s az Islanders hivatalos tetováló szalonjaként egy mobil tetováló és body piercing állomást telepít a közelgő új szezon tíz mérkőzésére a csapat otthonának számító Nassau Coliseumba. A Penalty Box elnevezésű – a nevéből adódóan a kiállított játékosok büntetőpadjára hasonlító – helyiségben a szurkolók a meccsek előtt és közben igazi vagy ideiglenes tetoválásokat készíttethetnek a művészekkel, illetve Islanders vagy egyéb témájú testékszereket helyeztethetnek be. A Tattoo Lou’s sablonból és egyedi igények alapján egyaránt dolgozik. A Penalty Box-ban ezen kívül be lehet szerezni a hivatalos Islanders ruházatot, valamint tetoválás inspirálta motívumokkal ellátott pólókat, felsőket is.

„A Tattoo Lou’s egy innovatív márka kreatív vízióval. Kitűnően illenek a mi energikus jégkorong csapatunkhoz és a long islandi fiatalokból álló szurkolói bázisunkhoz” – nyilatkozta Justin Johnson, a New York Islanders üzleti kapcsolataiért és marketingjéért felelős alelnöke.

A New York Islanders nem először próbálkozik újító ötlettel, tavaly hivatalos cupcake – muffin alapú mini torta – készítő partnerrel örvendeztette meg a szurkolóit.

Forrás: islanders.nhl.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mesés Pepsi szerződés az NFL-rajt előtt

28 éve tartó kapcsolatát hosszabbította meg az NFL és a Pepsi. A NFL-szezon rajta előtt kötött újabb tízéves szerződés az...

Close