labdarúgás, rövidhír, Sportmarketing — 2011/08/23 at 14:19

Pajzán módon szeretne több bérletest elérni a Getafe

by

Meglepő videót tett közzé a Getafe: a spanyol Primera Divisiónban szereplő klub arra ösztönzi a szurkolóit, hogy spermadonoroként segítsenek a bérletes táborának gyarapításában.

Pajzán módon próbálja növelni bérletesei számát a spanyol Getafe csapata. Olyan videót tettek közzé, amelyben arra ösztönzik a szurkolóikat, hogy minél több gyerek nemzése érdekében legyenek spermadonorok, így növelve a Getafe-hívek számát.

A videó azzal indul, hogy egy törzsszurkoló egyedül ácsorog az üres stadionban, miközben megjelenik a felirat: „Van egy kis probléma: kevesen vagyunk”. Amíg a kamera a szurkoló férfiasságára közelít, a narrátor mindenkit megnyugtat, hogy van megoldás.

Főhősünket legközelebb egy spermabankban látjuk, amint megkapja a kis műanyagpoharát, valamint egy DVD-t a „Getafe dögös zombijai” címmel. A ’70-es évek pornójának stílusában készült DVD fiatal nőkről szó, akik egy Getafe poszterekkel, zászlókkal, sálakkal teli szobában üldögélnek, majd miután isznak egy rejtélyes főzetből, szexőrült zombikká változnak. A történet annyira erotikus, hogy az elkötelezett szurkoló ezek után gond nélkül teljesíti a küldetését.

Az utolsó jelenetben egy hölgyet látunk a szülőszobán, aki a Getafe-hívek új generációjának egy tagját tartja a karjaiban. A rövidfilm egy petesejtet megtermékenyítő hímivarsejttel zárul, amelyből a Getafe címere alakul ki. A hozzá tartozó feliraton az olvasható, hogy „minél több, annál jobb”. A gyógyszerek mellékhatásaira való figyelemfelhívás stílusában elhadart befejező információ, hogy a film megtekinthető a helyi spermabankokban.

A Getafe marketingigazgatója, José Antonio Cuétara szerint a videó ellentmondásos, de nagyon jó. Ángel Torres, a film készítője elmondta, hogy azokat célozták az üzenettel, akiknek van humora, majd optimistán hozzátette, hogy amennyiben a kampány sikeres lesz, nagyobb stadiont kell építeniük.

Forrás: guardian.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az FA-kupa nyitányát élőben közvetítették a Facebookon

A sorozat új főszponzorának, a Budweisernek köszönhetően élőben közvetítették az angol FA-kupa nyitómérkőzését a Facebookon. Az Ascot United és a...

Close