labdarúgás, rövidhír, Sportszponzoráció — 2011/08/15 at 09:00

Erős üzleti partnerséget folytat a Stoke City a helyi egyetemmel

by

Régóta tartó együttműködést fűzött szorosabbra az angol Premier League-ben szereplő Stoke City a helyi egyetemmel, a közös Business to Business [B2B] projektek folytatása mellett a stadionja egyik lelátóját nevezte el a Staffordshire University-ről.

Egymást erősíti Stoke városának két legismertebb intézménye: a Premier League-ben szereplő Stoke City otthonául szolgáló Britannia Stadium népszerű lelátójának, a Boothen Endnek a helyi Staffordshire University az új szponzora. A két szervezet kapcsolata hosszú évek óta tart és jelentős közösségformáló erővel bír.

A Stoke City és a Staffordshire University partnerségét jól jellemzi, hogy a klub vezetőségének három tagja, Peter Coates, Gordon Banks, valamint Tony Pulis is az egyetem tiszteletbeli doktora, és a Stoke City alkalmazottai közül sokan a Staffordshire University-n végeztek. Az egyesület az oktatási intézmény több kurzusát is kiemelten támogatja, így a sportújságírást, és a televíziózást tanuló hallgatóknak rendszeres lehetőséget biztosítanak a hivatalos sajtótájékoztatókon való részvételre, interjú készítésére a labdarúgókkal, illetve a vezetőség tagjaival, továbbá szerepvállalásra a Britannia Stadiumban játszott mérkőzések közvetítésében.

Mindkét intézmény vezetői úgy gondolják, hogy a több szálon futó együttműködéssel a helyi közösség javát szolgálják, valamint kölcsönösen erősítik egymás márkaerejét, hírnevét nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt.

Forrás: stokecityfc.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A legszebb felületen hirdet a Betfair

Különleges felületet talált a legújabb kampányában a hirdetéseinek a Betfair online fogadóiroda: az első számú brit női strandröplabda-páros bikinijének hátsóján...

Close