amerikaifutball, rövidhír, Sportmarketing — 2011/07/22 at 16:22

Szuperhősök Dallasban

by

A szuperhősök főszereplésével készült képregényeiről ismert Marvel Entertainment közös termékvonalat hozott létre a Dallas Cowboys amerikaifutball klubbal. Az NFL-csapat merchandising termékein olyan karakterek szerepelnek, mint Pókember, Amerika Kapitány vagy Vasember.

A Walt Disney Company tulajdonában lévő Marvel Entertainment különleges szerződést kötött a Dallas Cowboys-szal, amelynek keretében az NFL-csapat merchandising termékein a cég népszerű képregény karakterei szerepelnek. Az olyan szuperhősök, mint Pókember, Amerika Kapitány vagy Vasember látványos formában jelennek meg a Dallas Cowboy klubszíneivel és logójával ellátott pólókon, sapkákon, kiegészítőkön, de azt egyelőre nem tervezik, hogy a Cowboys játékosait szuperhősökként ábrázolják.

„Folyamatosan új és innovatív utakat keresünk a szurkolóink felvillanyozására, és mi lehetne annál jobb módszer, mint a márkánkat minden idők legnagyobb szuperhőseivel kombinálni. Ezeken a karaktereken nőtt fel mindenki” – nyilatkozta Jerry Jones Jr. a Dallas Cowboys sales és marketingvezetője.

„Az NFL egyik legnépszerűbb csapatával való együttműködésen keresztül új értékesítési csatornákat építünk a termékeinknek” – képviselte a másik oldal nézeteit Paul Gitter, a Marvel Entertainment észak-amerikai termékigazgatója.

Idén korábban a Marvel hasonló szerződést kötött NBA csapatokkal is, többek között a Los Angeles Lakers-szel, a New York Knicks-szel és a Boston Celtics-szel.

Forrás: bloomberg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Újra egymásra talált a Le Coq Sportif és a Tour de France

2012-től a Le Coq Sportif veszi át a Nike szerepét a Tour de France-on: a francia sportmárka lesz a kerékpáros...

Close