kajak-kenu, rövidhír, Sport PR, Sportmarketing — 2011/05/23 at 16:47

Kajak-kenu kiállítás az Allee-ban

by

Nagyszabású, ingyen látogatható kiállítással ünnepli fennállása hetvenedik évfordulóját a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.

Május 23. és június 30. között a budapesti Allee Bevásárlóközpontban ismerkedhetnek meg az érdeklődők a sportág történetével, bajnokaival, hagyományaival és még rengeteg érdekességgel. Az alapos előkészítő- és kutatómunka eredményeként több mint 200 évet ölel át a kiállítás, így az 1800-as évektől kezdődően egészen napjainkig láthatnak érdekes és különös emléktárgyakat az érdeklődők.

A kiállítás elsősorban a sportág legfontosabb eseményeire, az olimpiákra és világbajnokságokra fókuszál. A látogatók akár kezükbe is vehetik Fábián László lapátját, amellyel a sportág első olimpiai bajnokságát nyerte, beülhetnek Vajda Attila hajójába, vagy megnézhetik Kőbán Rita mezét.

A kiállítás gerincét a gyorsasági és maratoni kenuzás eseményei adják, de a szervezők bemutatják a szlalom kajak-kenu, a vadvíz, a sárkányhajósport és a vízitúrázás szépségeit is. Aki aktív részvevője kíván lenni a kiállításnak, az az Allee-ban felállított mobilmedencében akár bele is ülhet egy kajakba vagy kenuba.

A hétvégék kiemelt napoknak számítanak a rendezvény életében, péntek, szombat, illetve vasárnap délutánonként a sportág nagyjai töltenek be házigazda szerepet, így a látogatóknak lehetősége nyílik – többek között – a Horváth Csabával, Csabai Edvinnel, Wichmann Tamással vagy Bakó Zoltánnal való személyes találkozásra.

Forrás: kajakkenusport.hu

One Comment

  1. Pingback: Képriport: Kajak-kenu kiállítás az Allee-ban | Sportsmarketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az AC Milan játékosairól készített portrékönyvet a Dolce & Gabbana

Saját egyéni stílusukat tükröző elegáns öltözetben feszítenek az olasz AC Milan labdarúgói a Dolce & Gabbana divatház portrékönyvében.

Close