autósport, rövidhír, Sportszponzoráció — 2011/03/29 at 12:56

Svájci egyetemmel kötött szerződést a Marussia Virgin Racing F1-csapat

by

Az orosz színekben első Forma 1-es szezonját futó Marussia Virgin Racing hosszú távú partnerségre lépett a világ egyik legelismertebb online egyetemével, a svájci SMC University-vel, közös szakmai és gyakornoki programok kialakítására.

Különleges megállapodást kötött a Marussia Virgin Racing és a svájci SMC University, amelynek keretében oda-vissza fog működni a tudástranszfer az egyetem és a csapat, illetve a Forma 1 világa között. Aközös munka során az SMC University-nek lehetősége nyílik szakmai szimpóziumokat szerveznie az istálló központjában, továbbá diákjai ismereteik kiterjesztése, valamint tanulmányi élményük fokozás érdekében gyakornoki programokban vehetnek részt a Marussia Virgin Racing kereskedelmi osztályán.

Az SMC University ezenkívül hagyományos szponzori megjelenési felületeket is kap az F1-csapat mérnökeinek, szerelőinek ruházatán, a versenyautókat szállító járműveken, a paddockban, és a Marussia Virgin Racing hivatalos honlapján.

A svájci SMC University BSc, MSc, valamint doktori programok széles skáláját kínálja a tanulni vágyóknak, és online oktatási rendszerét a legjobbak között emlegetik a világon. Az egyetem különböző akkreditált kurzusokat is indít, amelyek közül az egyik legnépszerűbb, az egyedülálló képzést adó Motor Sports Management.

Forrás: smcuniversity.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Brit összetűzés a londoni olimpia költségvetése miatt

A Brit Olimpiai Bizottság és a Londoni Olimpia Rendezőbizottsága képtelenek rendezni nézeteltérésüket a 2012-es játékok költségelszámolása tekintetében ezért a Nemzetközi...

Close