rövidhír, Sportmarketing, többféle sportág — 2011/03/10 at 14:25

Online közösségi fogadóiroda indult

by

Megkezdte szolgáltatásait a Bodugi.com, amely magának követeli az első online közösségi fogadóiroda címet. A játékosok kapcsolatba léphetnek egymással, és egymás ellen versenyezve fogadhatnak az eseményekre.

A Bodugi.com az online sportfogadásokat a közösségi oldalak koncepciójával keresztezi, így ösztönözve interakcióra a regisztrált felhasználókat. A játékosok asztalokat hozhatnak létre, vagy már létezőkhöz csatlakozhatnak, és 5 font értékű minimum tét mellett fogadhatnak a különböző eseményekre. Amikor minden esemény lezajlott, a találatok pontossága és a játékosok száma alapján osztják szét a kasszát.

A honlapon chat funkció és közvetlen üzenetküldési lehetőség működik, valamint a felhasználói profil kialakítása során megadhatók a Facebook és Twitter elérhetőségek, amelyeket a többiek követhetnek.

A Bodugin egyelőre csak labdarúgó mérkőzéseket és lóversenyeket lehet megjátszani. Az oldal áprilistól mobil alkalmazásokon keresztül is elérhető lesz.

Forrás: bodugi.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Sony megvette a Sólyomszem technológiát

A japán elektronikai óriás megvásárolta a tenisz, krikett és snooker közvetítések során használt labdakövető technológiát.

Close