A prémium fogyasztókat célozza az Audi és az Express Jets szponzorációja

by

Nagyon hasonló szerződéseket kötött egymástól függetlenül az Audi és az Express Jets. Mindketten egy-egy amerikai csarnok exkluzív üzleti részlegének lettek a névadó szponzorai. Az Audi a dallasi American Airlines Centerben, az Express Jets a san antonioi AT&T Centerben.

Az NBA-ben szereplő Dallas Mavericks és az NHL-ben vitézkedő Dallas Stars otthonául szolgáló American Airlines Center platinum jeggyel rendelkező nézőknek szóló egységét ezentúl Audi Clubnak nevezik.
A helyiség egyedi hangulatú és prémium minőségű vendéglátó, szórakoztató központ és üzleti találkozók színhelye, amelynek falát az Audi luxusjárműveinek képei díszítik majd, sőt egy diszkréten elhelyezett információs pavilonban a vendégek többet is megtudhatnak a német autógyárról.

VIP páholy az American Airlines Centerben
Az American Airlines Centert 2001-es nyitása óta folyamatosan a világ 10 legtöbb üzleti jegyet értékesítő csarnoka között tartják számon. Az aréna évente átlagosan 200 rendezvénynek ad otthont.

American Airlines Center
Az Audi nemrég hasonló szerződést kötött a Yankee Stadiummal [New York Yankees, MLB], és a Fed Ex Fielddel [Washington Redskins, NFL] is.
A magánrepülőgépekre szakosodott Express Jets a San Antonio Spurs NBA-csapat otthonául szolgáló AT&T Centerben kapta meg a prémium vendégeknek fenntartott terület névadói jogát, és keresztelte el Express Jets Courtside Clubra.

Forrás: audiusa.com, expressjets.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A New York Knicks az NBA legértékesebb klubja

A Forbes magazin legújabb listája szerint New York Knicks letaszította a trónról a Los Angeles Lakers-t és a legértékesebb franchise...

Close