rövidhír, Sportmarketing, tenisz — 2011/01/18 at 10:28

Tenisz online-valóságshow a fiatalok figyelmének megragadására

by

A női tenisz vezető szerve, a WTA [Women’s Tennis Association] a Sony Ericssonnal karöltve útjára indítja a fiatalokat célzó Xperia Hot Shots szórakoztató műsort, amely online, illetve mobil eszközökön keresztül lesz elérhető.

Az Xperia Hot Shots hat feltörekvő teniszcsillag életét fogja követni 52 tornán keresztül a pályán és azon kívül egyaránt. Az ifjú hölgyek a Sony Ericsson készülékeit használják majd a képek és videófelvételek készítésére. Edzések, sajtótájékoztatók, partyk, színfalak mögötti események megörökítése egyaránt várható, ahogyan befutott sztárok rövid, mentori szereplése is.

Xperia Hot Shots logó
Az interaktív tartalmat a Youtube-on, a Facebookon és egyéb közösségi felületeken teszik közzé, ahol a fiatal teniszezőnők kapcsolatba léphetnek rajongóikkal és belekóstolhatnak az online követői bázis kiépítésébe, amely napjainkban szerves részét képezi egy modern sportikon marketingportfoliójának. A hat kiválasztott számára komoly tétje lesz a Xperia Hot Shots sorozatnak: közülük valaki elnyeri a Sony Ericsson támogatását.

Maria Sarapova Xperia Hot Shots
A program bemutatója a tegnapi Ausztrál Open rajt előtt volt, és Maria Sarapova, a legtöbb követővel rendelkező női sportoló közreműködésével zajlott. Sarapova az előkészületekből is kivette a részét, együtt dolgozott az Xperia Hot Shots logóján egy melbourne-i street artisttal, Dvate-tel.

„A Sony Ericssonnál imádjuk a teniszt, és az Xperia Hot Shots sorozattal szórakozást csempészünk a sportág világába, vonzóvá téve a fiatal közönség számára. Valóságshow elemeket kombinálunk modern technológiával, ezzel úttörő online programot hozunk létre” – nyilatkozta Stephan Croix, a Sony Ericsson globális marketingkapcsolataiért felelős igazgatója.
A főszereplők, a hat ifjú tehetség kiléte egyelőre ismeretlen, az Xperia Hot Shots márciusban indul útjára. Friss információkat a program Facebook oldalán ígérnek.

Forrás: wtatour.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Heat és a Magic nyertek a lottón

Mindkét floridai NBA-csapat, a Miami Heat és az Orlando Magic is szerződést kötött az állami szerencsejáték vállalattal, a Florida Lottery-vel.

Close