kosárlabda, rövidhír, Sportszponzoráció — 2011/01/17 at 11:29

A Heat és a Magic nyertek a lottón

by

Mindkét floridai NBA-csapat, a Miami Heat és az Orlando Magic is szerződést kötött az állami szerencsejáték vállalattal, a Florida Lottery-vel.

A megállapodás értelmében a Florida Lottery a két klub játékosainak szerepléséve készült sorsjegyeket dob piacra. Az értékes pénznyereményeken mellett – 5 és 5000 dollár közötti összegek, a fődíj 100 ezer dollár, átlagos nyerési esély 1:4,02 – a másodlagos nyeremények jelentik a szurkolók számára az igazi vonzerőt.

Orlando Magic sorsjegy
A nyeretlen sorsjegyekkel a Florida Lottery honlapján tovább lehet játszani és mezektől, merchandising tárgyaktól kezdve, a kosarasokkal való találkozáson át, idegenbeli mérkőzésre való utakat, VIP vendéglátást és Play Off jegyeket lehet nyerni a szezon hátralévő részében.

Miami Heat nyeremények a Florida Lottery-n
A floridai szerencsejáték vállalat 1988 óta működik, és tevékenységének elsődleges célja az állami oktatási projektek alapjainak támogatása. Az elmúlt bő két évtizedben 21 milliárd dollárral járult hozzá a cég Florida oktatásügyéhez.
A Florida Lottery az állam három NFL csapatával – Miami Dolphins-szal, Tampa Bay Buccaneers-szel, Jacksonville Jaguars – is hasonló szerződében állt a számukra már január elején véget ért szezonban. A klubok rendre 656 ezer, 525 ezer illetve 300 ezer dollár licenszdíjat tehettek zsebre.

Forrás: flalottery.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vizuális mezcsoda

A sportmezek kommunikációs szerepéről már többször volt szó. Általában a szponzorok tekintenek különleges médiafelületként a mezre, de ezúttal egy sportszergyártó...

Close