labdarúgás, rövidhír, Sportmarketing — 2011/01/12 at 12:16

Puma King Finale – Facebook kampány

by

A Puma nagyszabású Facebook kampányt épített a King Finale nevű futballcipői 2011-es kiadásának bevezetése köré. A rajongók személyre szabható képet készíthetnek saját magukról a Puma „King of…” retró érzésű hirdetéseinek stílusában, amit aztán lementhetnek, kitehetnek a Facebook falukra, vagy megoszthatják ismerőseikkel a többi közösségi média felületen.

A Puma King of Facebook alkalmazás könnyed szórakozás keretében köti le a rajongókat, akik saját magukat kiálthatják ki bárminek a királyának. Így lehetünk a cselek, az ollózások, vagy éppen az öngólok önjelölt nagyjai.
Az alkalmazásban öt különböző dizájn közül választhatunk, amelynek színeit széles skálán változtathatjuk. Feltölthetünk magunkról fényképet – opcionális – és pár szóban megfogalmazhatjuk, minek a királyának érezzük magunkat.

Puma King Finale Facebook alkalmazás
Miután személyre szabtuk, a poszterszerű képet letölthetjük a gépünkre, beküldhetjük a mások kreációt is tartalmazó „Puma King Sticker” falra, vagy megoszthatjuk az ismerőseinkkel a különböző social media platformokon.

Puma King Of
Az alkalmazás a Puma King Finale futballcipők legújabb változata bevezetésének támogatására készült. A Puma King több mint négy évtizede debütált és olyan csillagok hordták, mint Pelé, Maradona, Kempes, vagy Matthaus.

Puma King Finale
Az alkalmazás kipróbálható itt, vagy elérhető a Puma Football Facebook oldalán keresztül.

Forrás: puma.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Személyre szabható összefoglalók

A Liverpool egy évre szóló szerződét kötött a digitális médiában élenjáró Edit TV vállalattal, amely lehetővé tesz a csapat szurkolói...

Close