labdarúgás, rövidhír, Sportmarketing — 2011/01/11 at 14:24

Személyre szabható összefoglalók

by

A Liverpool egy évre szóló szerződét kötött a digitális médiában élenjáró Edit TV vállalattal, amely lehetővé tesz a csapat szurkolói számára, hogy saját igényeiknek megfelelőre szerkesszék a kedvenceik mérkőzéséről készült felvételeket. Keresés, taggelés, kulcspillanatok kiemelése – néhány az érdekes funkciók közül.

A Liverpool az első nagynevű brit sportegyesület, amely a szurkolóit a személyre szabható mérkőzés-összefoglalók készítésének lehetőségével ajándékozza meg. A tesztidőszak után a klub a 2011/2012-es szezonra szóló megállapodást írt alá az Edit TV céggel, így annak 17 szabadalommal védett technológiája elérhető a Liverpool FC TV előfizetői számára. A csapat hívei saját kívánalmaik szerint tudják szerkeszteni az összefoglalókat, bejelölve kedvenc játékosaikat, kiemelve kulcspillanatokat – helyzet, gól, védés, sárga lap, piros lap, stb. – akár több meccsből összefűzve, és kereshetnek a találkozók vagy bizonyos labdarúgók mozzanatai között.
„A technológiánk sport adatokat szinkronizál videó tartalommal úgynevezett időbélyegek segítségével. Az így kapott események ikonjai megjelennek a kezelőbarát felületen és lehet közülük válogatni, vagy egyéni lejátszási listát összeállítani belőlük” – nyilatkozta Matt O’Connor az Edit TV egyik igazgatója, hozzátéve, hogy nagyon örömére szolgál a Liverpoollal kötött szerződés.
Az Edit TV hivatalos partnere a Press Association Sport, amely egyrészt az adatokat szállítja, másrészt a YourSporTV névre keresztelt videó-alkalmazás viszonteladója. A platform más sportágak – sőt sporton kívüli más szektorok (pl.: hírcsatornák) – számára is elérhető.

Egy kis ízelítőért katt a képre:

Liverpool Edit TV

Forrás: liverpoolfc.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

400 klub kap részesedést a világbajnokság bevételéből a FIFA-tól

A Barcelona áll azoknak a kluboknak a listája élén, amelyeket a FIFA kompenzációban részesít, mert játékosaik szerepeltek hazájuk nemzeti válogatottjában...

Close