autósport, rövidhír, Sportmarketing — 2010/12/09 at 11:44

Ecclestone és a Hublot sokkoló hirdetése

by

Bernie Ecclestone-t november végén négy támadó alaposan összeverte és kirabolta. A Forma 1 kereskedelmi jogainak tulajdonosa sajátos fekete humorral kezelte a fájdalmas szituációt: a kék-zöld foltokkal teli arcáról készült képek egyikét felajánlotta annak a prémium svájci óramárka reklámjához, amelyet levettek a kezéről a támadók.

A 80 éves Ecclestone 31 éves barátnőjével, Fabiana Flosival lépett ki a Forma 1-et irányító cég londoni székházából, ahol négy rabló várta november végén. A pártól összesen 200 ezer font értékű ékszert és vagyontárgyat vettek el a bűncselekmény során, köztük az üzletember 11 ezer font értékű, Hublot márkájú óráját is.
A The Sunday Times által a leggazdagabb britekről évente kiadott rangsor, a Rich List szerint 1,37 milliárd font vagyonnal rendelkező mágnás súlyos sérüléseket szenvedett, mentővel kellett kórházba szállítani. Az összevert arcú, bedagadt szemű Ecclestone-ról készült fotók bejárták a világsajtót.

Ecclestone összevert arccal
A hírek szerint Ecclestone saját maga küldte el az egyik ilyen képet a Forma 1-et szponzoráló Hublot óragyárnak, hogy használják fel reklámra. Az első print hirdetés napvilágot is látott. Ezen Ecclestone sérülésekkel teli arca látható a Forma 1 első hivatalos órája, a Hublot F1 King Power fölött, a “Lám, mire nem képesek egyesek egy Hublot-ért” felirattal.

Ecclestone Hublot hirdetés
Jean-Claude Biver, a Hublot vezérigazgatója fontosnak tartotta kiemelni, hogy a kreatívot egyben tiltakozásnak is szánják a hétköznapi erőszak ellen, és ezt a hirdetésben is hangsúlyozzák.

creativereview.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Benyomások Platiniről

Budapesten tett látogatást Michel Platini, az UEFA elnöke. Miután találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel és a Magyar Labdarúgó Szövetség vezetőivel -...

Close