labdarúgás, rövidhír, Sportmarketing — 2010/10/28 at 12:31

Játékbábukat készítenek a Barcelona sztárjairól

by

A 3D-s akció figuráiról ismert Pattni Imaginations megállapodott a Barcelonával, hogy a csapat játékosairól élethű, kicsinyített játékbábukat mintáz, szélesítve a spanyol klub merchandising kínálatát.

Az angol cég számára a Barcelona az első Nagy-Britannián kívüli egyesület, amellyel sikerült szerződést kötni, viszont nem az első az elit klubok közül. A katalánok a Manchester United, a Chelsea, az Arsenal és a Liverpool nevével fémjelzett társasághoz csatlakoznak a Pattni Imaginations portfoliójában.
„A Barcelona egy patinás futball klub, és fantasztikus érzés európai ízt adni a 3D-s figuráink sorozatának. A labdarúgás legnagyobb nevei közül, most már öttel állunk kapcsolatban. Biztosak vagyunk abban, hogy a bábuk nagyon jól fogynak majd” – nyilatkozta Mayur Pattni, a vállalat igazgatója.
A Pattni Imaginationst 2009-ben alapították, de hamar meghatározó szereplőjévé vált a brit piacnak. A Pattni játékbábuk meghökkentő élethűségükről híresek, és minden ízületüknél mozgathatók. A Barcelona sztárok másainak boltokba kerülése a jövő évre várható.

Forrás: football-marketing.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Virgin Atlantic repíti az NFL-csapatokat a londoni mérkőzésre

A Virgin Atlantic légitársasággal utazik át Európába a San Francisco 49ers és a Denver Broncos, hogy vasárnap az angol fővárosában...

Close