amerikaifutball, rövidhír, Sportmarketing — 2010/10/27 at 14:55

A Virgin Atlantic repíti az NFL-csapatokat a londoni mérkőzésre

by

A Virgin Atlantic légitársasággal utazik át Európába a San Francisco 49ers és a Denver Broncos, hogy vasárnap az angol fővárosában játsszák le soron következő alapszakaszbeli mérkőzésüket az NFL International Series 2010 keretében.

NFL International Series 2010 promóSorozatban negyedik szezon az idei, hogy hivatalos NFL bajnokit rendeznek a londoni Wembley stadionban. A San Francisco 49ers és a Denver Broncos október 31-én méri össze erejét. A résztvevő csapatok a tavalyi alkalomhoz hasonlóan ezúttal is a Virgin Atlantic járataival repülnek át az óceánon. A légitársaság a gépeket a 49ers és a Broncos egyedi igényeinek megfelelően készíti fel.
A Virgin Atlantic az NFL-lel való együttműködés keretében további promóciós lehetőségeket élvezhet. VIP vendéglátást nyújthat prémium partnereinek a találkozó helyszínén, kiemelt megjelenést kap a Trafalgar téren a szurkolók számára idén először kialakított amerikai foci bázison és a mérkőzés alatt a Temzén ringatózó NFL-hajón, valamint nyereményjátékokat hirdetett utazóközönsége, illetve a két csapat tábora számára. A szerződés pénzügyi részleteit nem hozták nyilvánosságra, de a szakértők 150 ezer dollár körülire becsülik.
„Az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy új utasokkal kerüljünk kapcsolatba, továbbá felhívjuk a figyelmet az Egyesült Államok és Nagy-Britannia közötti járatainkra. Az NFL-lel dolgozni értékes lehetőség, hogy az amerikai foci rajongói előtt kedvező színben tűnjünk fel, valamint egy újabb lépés azon az úton, hogy a Virgin Atlantic legyen az első számú választás az Amerikából Londonba utazóknak” – nyilatkozta Chris Rossi, a Virgin Atlantic North America senior alelnöke.
Az NFL nemzetközi programjának [NFL International Series] főszponzora a Pepsi Max, míg a Canon, a Reebok és a Visa társzponzori státuszt mondhatnak magukénak. A Virgin Atlantic mellett a brit szponzori kategóriába tartozik még a Coors Light, valamint a Marriott.

Forrás: nfl.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Gazdásági okokból csökkenhet az NBA létszáma

David Stern, az NBA komiszáriusa szerint elképzelhető, hogy néhány csapattól megválnak a liga pénzügyi gondjainak megoldása érdekében. Az NBA vezetői...

Close