3D-ben nézhető az US Open

by

A torna történelme során először lesz 3D közvetítés a ma rajtoló US Openről. Az újdonság a versenyt rendező Amerikai Tenisz Szövetség és az elektronikai óriás Panasonic együttműködésének köszönhető. A helyszínen felállított galériákban és alkalmas készülék birtokában televízión keresztül egyaránt élvezhetik majd a nézők a 3D nyújtotta különleges élményt.

US Open 2010 logóEgyre gyakoribb, hogy a népszerű sportágak legnagyobb eseményei 3D műsorokon is követhetők. Az US Open a Panasonic-kal és a CBS csatornával való közös munkának köszönhetően csatlakozik az élen járókhoz. A verseny helyszínének legforgalmasabb pontjain az elektronikai cég állít fel három galériát 3D vetítési lehetőséggel, míg televízión a CBS közvetít majd 3D adásokat – mérkőzéseket, interjúkat – a Direct TV speciális, a Panasonic által márkázott csatornáján. A műsorokhoz a felvételek szintén a japán cég technikai felszerelésével készülnek.
„Örülünk, hogy egy új korszakot nyithatunk friss partnerünkkel, a Panasonic-kal, és régi társunkkal, a CBS-szel. Folyamatosan keressük az innovatív megoldásokat az US Open számára, és az új lehetőségeket a torna prezentálására a szurkolók felé. A 3D technológiáé a jövő, és ezzel a lépéssel az US Open marad az iránymutató sportesemények között” – nyilatkozta Lucy Garvin, az Amerikai Tenisz Szövetség elnöke.
Az US Openhez kapcsolódó hír még, hogy egy évvel meghosszabbította szerződését a természetes és organikus joghurtokat gyártó Stonyfield Farm, amely idén is üzemelteti a Stonyfield Cafét, kóstoltatásokat tart, valamint szponzorálja a verseny élő internetes adását. A megállapodás becsült értéke 600 ezer dollár.

Forrás: usopen.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Labdaeső a Moszkva téren

Érdekes akcióval hívja fel magára a figyelmet a Sport TV. Sikerült túllépniük saját maguk reklámozásán a csoporthoz tartozó tv-csatornákon, és...

Close