fitness, rövidhír, Sportmarketing — 2010/08/23 at 16:47

David Beckham az EA SPORTS Active 2 márkanagykövete

by

A világhírű futballsztár népszerűsíti a számítógépes játékokat gyártó Electronic Arts interaktív edzőprogramjának legújabb változatát Európában és Ausztráliában. Beckham mint a termékcsalád szóvivője és reklámarca szerepel a termék kampányában, valamint tanácsaival segíti a fejlesztés irányát.

David Beckham az EA SPORTS Active 2 reklámarcaAz EA SPORTS Active-nak, napjaink egyik legnépszerűbb interaktív fitnessprogramjának friss kiadása november 19-én jelenik meg Európában Microsoft Xbox 360, PlayStation 3, Wii, iPhone és iPod touch platformokra. Az EA SPORTS Active 2 az izomerő, az állóképesség és a hajlékonyság fokozására összpontosít, de kardio-fitness eszközként is használható.
„David mindig keményen dolgozott azért, hogy formában maradjon, és világszerte arra bíztatja közönségét, hogy az erőnlétet prioritásként kezelje” – mondta Jens Uwe Intat, az Electronic Arts európai kiadói részlegének alelnöke és ügyvezető igazgatója. „Izgalommal tekintünk a Daviddel való együttműködés elé, fitness iránti elkötelezettsége ideális választássá teszi őt az EA SPORTS Active 2 márkanagykövetének szerepére. Jelenléte fokozza majd termékünk motiváló erejét szerte a világon.”
„Az EA SPORTS Active elismerésre méltó sorozat, számos olyan összetevőt tartalmaz, amelynek hatékonyságáról magam is meggyőződhettem a labdarúgó edzések alkalmával. Izgatottan várom az együttműködést, hogy megoszthassam az EA csapatával azokat a tapasztalataimat, amelyeket profi fitness szakértőktől szereztem pályafutásom során” – nyilatkozta David Beckham.
Az EA SPORTS Active 2 Total Body Tracking rendszere szívritmusfigyelő és mozgásérzékelő is egyben, segítségével hatékonyabb az edzés folyamata, pontosabban adagolható a terhelés és látványosabbak az eredmények. A felhasználó tréning közben a képernyőn kísérheti figyelemmel szervezete reakcióit, így könnyebben érheti el a kitűzött célokat. Az új EA SPORTS Active 2 online hubban lehetőség van elmentett pulzus- és teljesítményadatainak áttekintésére, mely nyomon követhetővé teszi a fejlődést, és motivációval is szolgál.

Forrás: electronicarts.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Halálra ítélték a Gambiai Olimpiai Bizottság vezetőjét

Langtombong Tamba, a Gambiai Olimpiai Bizottság [GOB] elnöke és egyben az ország labdarúgó szövetségének alelnöke bűnösnek találtatott hazaárulás, gyilkossági szándékkal...

Close