Sportmarketing — 2010/08/12 at 12:24

Nyereményjáték átadó

by

Bár a Sportsmarketing Hungary és a Sportmánia közös vb-játéka a világbajnoksággal együtt ért véget, a fődíj átadása kicsit váratott magára, mert a szerencsés nyertes nem tudta a meghirdetett időben és helyen átvenni az adidas WC 2010 Glider focilabdát. Az átadóra azonban nemrég sor került, erről szól a fényképes beszámoló.

A Sportsmarketing Hungary és a Sportmánia közös vb-játékának átadója két lépésben történt. A szerencsés nyertes nem tudott megjelenni az előre meghirdetett eseményen, viszont úgy adódott, hogy a lakhelye felé vezetett az utam két héttel később, így a személyes átadásról végül nem kellett lemondani. A fődíj, az adidas WC 2010 Glider focilabda, a hivatalos vb-labda másolata a Sportmániától először hozzám került, majd elvittem a szerencsés nyertesnek, Barna Zsoltnak.

Mindkét eseményről készültek fényképek, amelyekből néhány ízelítőt itt találtok, de aki az összes felvételre kíváncsi, megtekintheti őket a Sportsmarketing Hungary Picasa albumában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Nézőszám maximálás felsőfokon

A Premier League új idényének kezdete előtt az Aston Villa csatlakozott azon klubok táborához, amelyek Európa legnagyobb online jegycserélő portáljával,...

Close