rövidhír, Sportmarketing — 2010/05/07 at 12:52

VI. (Budapesti) Nagy Sportágválasztó

by

Jövő hét pénteken és szombaton hatodik alkalommal kerül sor Budapesten a Nagy Sportágválasztóra. A rendezvényen több mint kilencven sportág kipróbálására lesz lehetőség edzői jelenlét mellett, és a látogatók találkozhatnak a helyszínen megjelenő olimpikonokkal, élsportolókkal.

A 2007 szeptemberében azért indult útjára a Nagy Sportágválasztó, hogy minél több emberhez juttassa el a sport pozitív üzenetét a gyakorlatban, valamint segítséget nyújtson a helyes sportág kiválasztásában a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
Az első rendezvény, ahol húsz sportág mutatkozott be, még csak néhány száz érdeklődőt vonzott. Innen nőtte ki magát a kezdeményezés, és jutott el nagyon rövid idő alatt a húszezres tömeget megmozgató eseményig. A nagy népszerűségnek köszönhetően idén már nemcsak a fővárosban, hanem számos vidéki helyszínen is lehetőség lesz a sportágválasztásra.
A Nagy Sportágválasztó célja minél többeket buzdítani a sportolásra, egy helyszínen lehetőséget adva több mint 90 sportág kipróbálására. A rendezvényen nemcsak nézni lehet a sportot, hanem személyes tapasztalatokat szerezni, kézbe venni a sporteszközöket, belekóstolni az egyes mozgásformák lényegébe, hangulatába. Szakedzők gondoskodnak arról, hogy az óvodástól a nyugdíjasig mindenki megtalálja a hozzá illő, korának, testfelépítésének leginkább megfelelő mozgásformát, és olimpikonok, élsportolók teszik felejthetetlenné a Nagy Sportágválasztót.
A szervezők remélik, hogy pozitív sportélmények sokakat elvezetnek majd a kiválasztott mozgásforma sportegyesületi kapuihoz.
Az eseményhez kapcsolódva meghirdetésre került egy 250 ezer forint összdíjazású fotópályázat, amelyre a helyszínen készített fényképekkel lehet nevezni hivatásos és amatőr fotósoknak egyaránt.
A részletes programról és a neves sportolók személyéről, megjelenési időpontjairól a rendezvény honlapján található bővebb információ.

Legfontosabb tudnivalók:

Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont, 1106 Budapest Maglódi út 12/A
Időpont: 2010. május 14-15. [péntek, szombat] 9-17 óráig
A BELÉPÉS DÍJMENTES!

A rendezvény pénteki napján elsősorban az előre bejelentkezett óvodás, iskolás csoportokat várják a szervezők, de pénteken 14 órától és szombaton egész nap [9 és 17 óra között] a családoké, a nagyközönségé a terep.

A rendezvényen megjelenő neves sportszemélyiségek:
Dzsudzsák Balázs [labdarúgás], Berkes László [testépítő], Csollány Szilveszter [torna], Erdei Zsolt [ökölvívás], Gergely István [vízilabda], Kótai Mihály [ökölvívás], Kozmann György [kenu], Marosi Ádám [öttusa], Mátrai Beáta [röplabda], Nick Árpád [erőemelés], Pulai Imre [kenu], Rédli András [vívás], Sebestyén Júlia [műkorcsolya], Szivós Márton [vízilabda], Vass Dóra [ritmikus gimnasztika], Rippel fivérek …és még sokan mások.

Forrás: sportagvalaszto.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Szponzorációs anomáliák az arab országokban

A régió egyik legnagyobb vállalatának, az Emirates légitársaság kommunikációs vezetője beszélt az Öböl Menti Együttműködési Tanács [GCC] országaiban tapasztalható helytelen...

Close