labdarúgás, rövidhír, Sport PR, Sportmarketing — 2010/04/27 at 15:43

Pelé, Maradona és Zidane csocsózik a Louis Vuitton vb-reklámban

by

A Louis Vuitton luxus kategóriájú divatmárkát is megérintette a közelgő labdarúgó világbajnokság. A brand exkluzivitásához illően élő futball-legendák – Pelé, Maradona és Zidane – működnek közre a legújabb kampányban.

Három korszakos zsenit kért fel a Louis Vuitton, hogy a labdarúgás legnagyobb eseményére időzített hirdetéseiben szerepeljenek. A trió mindegyik tagja világbajnok. Pelé, Maradona és Zidane a koncepció szerint egy tradicionális madridi kávézóban, a Café Maravillas-ban futottak össze egy csocsómeccs erejéig, háttérben az elmaradhatatlan, azonnal felismerhető LV monogramot viselő utazótáskákkal.

Louis Vuitton reklám Pelével, Maradonaval és Zidane-nal
A francia luxusmárka nyári kampányának képeit a világ egyik legjobb női fotósa, Annie Leibovitz készítette, aki nem először dolgozik a Louis Vuittonnak. Szakértelmének köszönhetően a felvételek hűen adják vissza a márka vizuális megjelenését és a három világsztár vicces-barátságos rivalizálását. A képek a Louis Vuitton „Core Values” és „Journeys” reklám-sorozataihoz kapcsolódnak, amelyekben ismert közéleti személyiségek – többek között Catherine Deneuve, Keith Richards, Gorbacsov – szerepelnek valamilyen, az utazáshoz köthető szituációban.

Louis Vuitton reklám Pelé, Maradona és Zidane szereplésével
A kampány teljes lendülettel a világbajnokság ideje alatt, júniusban fut majd a legmagasabb presztízsű nemzetközi médiában, amikor egy beszélgetés is a képernyőkre kerül a három fenoménnal karrierjük, emlékezetes pillanataik felidézésével. Akik nem bírnak addig várni, május 17-ig tippelhetnek Maradona kérdésére az első nyilvánosságra hozott reklámfilmből, hogy ki nyeri a Zidane és Pelé közötti asztali foci mérkőzést. A voksok leadhatók és a szavazás állása megtekinthető a louisvuittonjourneys.com/legends oldalon.
A Louis Vuitton – szokásához híven – összeköti a kampányt jótékonykodással, és adakozni fog Pelé, Maradona és Zidane nevében a Nobel-békedíjas Al Gore vezette szervezetnek, a The Climate Change-nek, amely a környezetvédelmi felelősségvállalás és a fenntartható fejlődés élharcosa.

Forrás: blog.converget.com, momento24.com
Képek: momento24.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Fejleszti az arculati elemeit az Amerikai Vízilabda Szövetség

Jó minőségű, egyedi nyomtatványok gyártójával, a Vistaprinttel kötött szerződést az Amerikai Vízilabda Szövetség [USAWP], hogy egységes promóciós anyagokkal segítse tagszervezetei...

Close