rövidhír, Sport PR — 2010/04/26 at 15:17

Fejleszti az arculati elemeit az Amerikai Vízilabda Szövetség

by

Jó minőségű, egyedi nyomtatványok gyártójával, a Vistaprinttel kötött szerződést az Amerikai Vízilabda Szövetség [USAWP], hogy egységes promóciós anyagokkal segítse tagszervezetei marketingtevékenységét és a sportág népszerűsítését.

A Vistaprint egyedi tervezésű, kiváló minőségű nyomtatványok készítésére szakosodott, amelyeket már kis példányszámban is meg lehet rendelni a cégtől. Az USAWP-vel kötött megállapodásnak köszönhetően a szövetség tagjai a rendezvényeik, bajnokságaik egységes márkázását, promócióját lehetővé tevő specifikus tartalmakhoz férhetnek hozzá egy közösen kialakított online felületen. Az egyesületek képviselőinek nincs más dolguk, mint bejelentkezni a közös honlapra, ahol az amerikai vízilabda egységes arculatát képviselő névjegykártyák, brosúrák, molinók és egyéb hasznos üzleti anyagok közül válogathatnak. A Vistaprint minden szolgáltatását 25 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe.


Az együttműködés további részeként a Vistaprint bizonyos ingyen-szolgáltatásokkal szponzorálja az USAWP-t, hogy segítse országos marketingtevékenységét a részvétel, a sportág eseményei iránti érdeklődés és a nézők számának növelése érdekében.
„Egy olyan szervezet vagyunk, amely keményen dolgozik a vízilabda népszerűsítésén és erősítésén. Szükségünk volt egy partnerre, amely könnyen hozzáférhető, jó minőségű, egységes márkaelemeket tartalmazó marketinganyagokkal képes ellátni a több mint 500 helyi klubunkat” – nyilatkozta Jennifer Rottenberg, az USAWP fő marketing vezetője.

Forrás: marketwire.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

MAJOROSS GERGELY, válogatott jégkorongozó

Megszólalnak a hazai sportmarketing, sportgazdaság piac szereplői a sportolóktól kezdve, az ügynökségeken át, az állami szféra érintettjeiig. Az egyéni vélemények...

Close