FIFA, labdarúgás, rövidhír, Sportmarketing — 2010/03/26 at 19:25

Labdarúgó világbajnokság földön, vízen, levegőben

by

A FIFA az IMG Worldwide ügynökség Sports Media divíziójával kötött megállapodást a 2010-es és 2014-es labdarúgó világbajnokságok repülőgépekre és tengerjáró hajókra szóló közvetítési jogaira.

A nemzetközi vizeken hajózó cirkálókon is látható lesz a futball vbNem maradnak le a következő két futball vb mérkőzéseiről, legfrissebb híreiről a repülőgépen, vagy nemzetközi vizeken hajózó cirkálók utasai sem. A FIFA-val kötött együttműködés értelmében az IMG Sports Media a torna mind a 64 mérkőzésére vonatkozó közvetítési jogot kapott, amely mellett napi és heti összefoglalókat is szolgáltathat személyre szabottan a légitársaságok és hajózási társaságok számára.
„Nagy örömünkre szolgál, hogy a saját területén piacvezető IMG ügynökséggel dolgozhatunk együtt azon igyekezve, hogy a FIFA labdarúgó eseményeinek közvetítése minél nagyobb közönséghez eljusson, kihasználva ebben a speciális szegmensben rejlő lehetőségeket is” – nyilatkozta Niclas Ericson, a FIFA televíziós részlegének igazgatója.
Az IMG Sports Media az év során több mint 8000 óra televíziós, online, mobil és rádiós tartalmat közvetít 240 féle sportágra vonatkozóan.

Forrás: imgprogramming.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Exkluzív jogokat kapott az adidas a hivatalos NBA ruházat európai terjesztésére

A következő szezontól kezdve Európára is kiterjed az adidas kizárólagos joga az NBA hivatalos ruhaneműinek forgalmazására.

Close