golf, rövidhír, Sport PR, Sportmarketing — 2010/02/18 at 11:44

Tiger Woods nyilvánosan kér elnézést és beszél a visszatéréséről

by

A golftól a házasságtörési botránya miatt decemberben ideiglenes visszavonult sportoló holnap kiáll a nyilvánosság elé, hogy rég várt nyilatkozatban bocsánatot kérjen, és a pályákra való visszatéréséről beszéljen.

Tiger WoodsTiger Woods magánéleti problémája komoly hatást gyakorolt pályafutására. A közvélemény elítélte, több szponzora felbontotta vele a szerződését. A világ első számú golfozóját annyira megviselték a történtek, hogy határozatlan időre visszavonult a játéktól. Holnap bejelentheti visszatérésének időpontját, amelyet a versenyszervezők és a szponzorok már nagyon várnak, mert amióta nem szerepel a viadalokon, erősen visszaesett a versenyek nézettsége dollármilliós kieséseket okozva a sportágnak.

Mark Steinberg, a golfozó menedzsere, nyilatkozott a Reuters-nek: „Tiger szeretné megbeszélni a múltját és jövőjét, és szeretne elnézést kérni a viselkedéséért. Noha úgy érzi, ami történt, elsősorban feleségére és saját magára tartozik, elismeri, hogy megbántott és cserbenhagyott sok embert, akik közel álltak hozzá. Csalódást okozott a szurkolóinak is, és szeretné elkezdeni helyre tenni a dolgokat.”

Tim Finchem, a PGA versenyek megbízottja, örül, hogy Woods tisztázni fogja ügyeit. „Szeretnénk, ha minél hamarabb visszatérne, de a legfontosabb, hogy akkor jöjjön vissza, ha úgy érzi, már minden rendben a visszatéréséhez.” – mondta Finchem.

Woods-tól több golftársa is elvárja, hogy a nyilvánosság előtt kérjen bocsánatot mielőtt újra ütőt ragad, alázatot mutatva ezzel a közönségnek és a játéknak. A sajtótájékoztatóra magyar idő szerint holnap délután 5 órakor kerül sor a floridai Ponte Vedra Beach-en.

A Forbes listája szerint legjobban kereső sportoló lehetséges visszatérését a szakértők a március közepi vagy az áprilisi versenyekre várják.

Forrás: uk.reuters.com

One Comment

  1. Pingback: Tiger Woods bejelentette visszatérését | Sportsmarketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az enyhe időjárás miatt csökken a vancouveri téli Olimpia jegybevétele

A sok eső miatt a vancouveri téli Olimpia egyes snowboard helyszínei nem biztonságosak a nézők számára, ezért a szervező bizottság...

Close