autósport, rövidhír, Sportszponzoráció — 2010/02/15 at 11:37

Schumacher új személyes szponzori szerződéseket kötött

by

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher visszatérése a Forma 1-be fokozta az érdeklődést a sportág iránt. A német pilóta azonban nemcsak a nézők és a média figyelmét vonzza, hanem a szponzorokat is.

A három év kihagyás után visszatérő rekorder két svájci prémium márkával kötött személyes szponzori szerződést. Az egyik a lábbeliket és kiegészítőket forgalmazó Navyboot, a másik a luxus kategóriába tartozó sportos divattermékek gyártója a Jet Set. Mindkét márka a Gaydoul csoport érdekeltségébe tartozik.
A szerződés részletei nem nyilvánosak, de a német sajtó 2 millió dollár körüli összegre becsüli az egy éves megállapodás értékét. Az együttműködés túlmutat a pályákon: Schumacher nemcsak a versenyruházatán viseli majd a két márka logóit, hanem részt vesz a Navyboot egyes modelljeinek tervezésében, valamint a Gaydoul Group jótékonysági rendezvényein.
Energetikus, szenvedélyes és professzionális hozzáállású – ezekkel a jelzőkkel illették a két vállalat vezetői Schumachert, amelyek szerintük tökéletesen illenek márkáik megszemélyesítéséhez.
A szerződés azért is érdekes, mert megerősíti, hogy a Mercedes engedélyezi versenyzőinek a privát szponzorokkal való külön megállapodást. Ez nem minden Forma 1-es csapatnál természetes, például a McLaren kifejezetten tiltja az ilyen jellegű törekvéseket.

Forrás: gaydoul-group.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Puma kórusa

Vasárnap Valentin nap. De vasárnap van a kedvenc csapatunk meccse is... Hogyan adjuk kedvesünk tudtára, hogy csak a mérkőzés után...

Close