krikett, rövidhír, Sportjog, Sportmarketing — 2010/01/22 at 17:56

Élő sportközvetítés a YouTube-on

by

Bevétel megosztáson alapuló szerződést kötött a Google és az Indian Premier Lague (IPL), az indiai krikett bajnokság mérkőzéseinek online közvetítésére.

A 2010-es szezon mind a 60 meccse élőben vagy minimális csúszással lesz látható a – Google érdekeltségébe tartozó – YouTube IPL dizájnú youtube.com/IPL csatornáján. Az érdeklődők a több napon át zajló krikett csatározásokon kívül bármikor hozzáférhetnek a csatornán kínált egyedi tartalomhoz is: összefoglalókhoz, játékosokkal készített interjúkhoz, hosszabb riportanyagokhoz, díjátadókról készített felvételekhez. Az exkluzív „YouTube View” olyan választható kameraállást kínál a nézőknek, amelyik a televízióban, vagy más médiában nem lesz elérhető.
Bár a pekingi Olimpiáról elérhetők voltak összefoglalók a YouTube-on olyan országokban, amelyek nem közvetítették az ötkarikás játékokat, ez lesz az első alkalom, hogy a Google élőben streamel egy nagyszabású, globális sporteseményt. Az akció komoly változásokat hozhat a jövőben a sportközvetítések terén.

Forrás: iplt20.com, telegraph.co.uk

2 Comments

  1. Pingback: A YouTube élőben közvetíti a Copa Américát | Sportsmarketing

  2. Pingback: A Youtube közvetíti a Copa Américát « SportMenü – a Te választásod!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Fradi-sztárok az Arena Plaza-ban

Az FTC Labdarúgó Zrt. és az Aréna Plaza közös akció keretében találkozót szervez a szurkolók számára január 20. és 22....

Close