labdarúgás, rövidhír, Sportmarketing — 2010/01/15 at 19:19

Glasgow Rangers témájú böngésző

by

A skót Rangers az első brit labdarúgó klub, amelyiknek saját témájú internet keresője érhető el.

Glasgow Rangers témájú böngészőA szurkolók legnagyobb örömére a Rangers hivatalos Internet böngészővel rukkolt elő. Az egyelőre csak a Firefox-ra tölthető alkalmazás különleges élményt nyújt a szurkolóknak. Nem csupán annyit tesz, hogy az egyesület színeivel virágoztatja fel a keresőt, hanem rengeteg, a drukkerek számára érdekes és praktikus funkcióval rendelkezik. Folyamatosan figyelemmel kísérhető a csapattal kapcsolatos hírek főcímei, közvetlenül elérhető a kékek online shop-ja, a jegyrendelés menü, a képgaléria és a Rangers TV. Természetesen a klub hivatalos honlapjára és a főszponzor oldalára is egyetlen kattintással eljuthatunk. A választhatóan megjeleníthető oldalsó menü pedig a hírekből és a videókból tartalmaz bővebb anyagot.
Az ötletgazda cég szerint ez egy győztes-győztes szituáció: a szurkolók kapcsolatot létesítenek a Rangers-szel minden alkalommal, amikor a világhálón szörföznek, nemcsak amikor a hivatalos honlapot nézegetik. A klub is kapcsolatba kerül a rajongóival, és mindent megadhat nekik, amit csak szeretnének, amikor csak szeretnék.
A kimutatások szerint a Rangers témájú böngészőt használók sokkal gyakrabban látogatnak el az egyesület oldalára. Nem csoda, hogy gőzerővel dolgoznak az Explorer kompatibilis változaton is.

Aki szeretné kipróbálni a Rangers böngészőt, letöltheti innen.

Forrás: www.rangers.premiumtv.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mezmédia

Érdekes mérkőzést láthatott, aki megnézte múlt hétvégén a West Bromwich – Nottingham Forest összecsapást. Nemcsak azért, mert a szép gólokat...

Close