kerékpár, rövidhír, Sportszponzoráció — 2010/01/08 at 12:03

Armstrongék Nissanban utaznak a versenyeken

by

Hosszú távú együttműködést kötött a Nissan és Lance Armstrong profi kerékpáros csapata, a RadioShack.

Az idei évtől a Nissan lesz a többek között a tulajdonos, hétszeres Tour de France győztes Lance Armstrongot is soraiban tudó RadioShack kerékpáros csapat hivatalos járműve.
„Teljesítmény, tartósság és hosszú távú megbízhatóság tekintetében nagy a hasonlóság a bringázás rajongóinak érdeklődési köre és a Nissan prioritásai között – függetlenül attól, hogy a kedvenc gép kétkerekű vagy négykerekű.” – nyilatkozta a kapcsolatról Christian Meunier, a Nissan marketing részlegének alelnöke. A társaság úgy tekint az együttműködésre, mint egy nagyszerű módra, hogy elérjék a több mint 21 millió kerékpárost az Egyesült Államokban, illetve a versenyekre világszerte kilátogató 40 millió szurkolót.
A RadioShack-nek idén különösen zsúfolt a versenynaptára – indulnak többek között a Tour of California-n, a Tour of Missourin és a Tour de France-on. Armstrong örül a megállapodásnak, mert szerinte egy profi kerékpáros csapat sikereiben mindig fontos szerepet játszanak a csapatszállító járművek és az új technológia.

Forrás: tradingmarkets.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Premier League technológiai partnert keres

A Premier League Hivatalos Technológiai Partnert keres, amely a mérkőzésekről, játékosokról készült statisztikák, elemzések készítésében, valamint azok képernyőn és interneten...

Close