Lemondott Kisteleki István az MLSZ elnöki posztjáról

by

Kisteleki István tavaszig még ellátja a feladatait, de az akkor esedékes legközelebbi MLSZ-közgyűlés új elnököt választ majd.

Kisteleki Istvánt 2006. február 27-én választották meg a magyar labdarúgás első emberének és 5 éves megbízatása 2011. február 27-ig szólna. Kisteleki azonban jövő tavasztól már nem szeretne elnök maradni, sőt azt javasolja, hogy változtassanak a szövetség alapszabályán, és ezután ne öt, hanem csak négy évre, egy-egy világbajnoki ciklusra válasszanak elnököt.
Az MLSZ leköszönő elnöke rendkívüli sajtótájékoztatóján azt taglalta, hogy milyen eredményeket ért el az elmúlt években az MLSZ és a magyar futball. Kiemelte: bár jelentős mínusszal és 220 millió forintos APEH tartozással vette át a szövetség irányítását, egy gazdaságilag stabil, nyereséges szervezetet ad át utódjának. Szóba került még fogadási botrány, a közvetítési jogok eladása és persze a válogatottak szereplése – felnőtté és korosztályosaké egyaránt. Kisteleki a sajtótájékoztatón döntését nem indokolta és kérdéseknek sem hagyott helyet.

Forrás: mlsz.hu, Nemzeti Sport

One Comment

  1. Pingback: Csányi Sándor lehet az új MLSZ-elnök | Sportsmarketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Pepsi kihagyja a Super Bowl-t

23 éves hagyományt szakít meg a tavalyi legnagyobb hirdető, a Pepsi, azzal, hogy a jövő év elején esedékes NFL döntőre...

Close