labdarúgás, rövidhír, Sport PR — 2009/12/10 at 18:47

Gyerekkönyvet ír Theo Walcott, az Arsenal sztárja

by

A 20 éves csatár 4 könyvre szóló szerződést kötött, olyan történetekről, amelyek eddigi karrierjén alapulnak és egy kisiskolás fiúról szólnak, akinek minden vágya, hogy profi labdarúgó legyen.

A sorozat 2010 áprilisában indul, a Random House kiadónál, amelynek egyik írója együtt dolgozik majd Walcott-tal a történetek kidolgozásában. A sztoriról egyelőre csak annyit tudni, hogy egy kisfiúról fog szólni, aki Walcott gyerekkori becenevét – TJ – viseli, és új iskolába kerül, ahol megszereti az általa még sohasem játszott játékot, a labdarúgást. Később minden vágya az lesz, hogy profi futballistává váljon.
A 128 oldalas, fekete-fehér képekkel illusztrált könyvek a 9-11 éveseket célozzák meg, azt a korosztályt, amikor a gyerekek hajlamosak leszokni az olvasásról. A kiadó szeretné átültetni a fiatalok labdarúgás iránti lelkesedését a könyvek iránti rajongásba.
Ebben az évben korábban David Beckham-nek is jelentek meg gyerekkönyvei, a David Beckham Futball Akadémián játszódó történetekkel.

Forrás: guardian.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az Intersport szponzoráción keresztül erősíti meg világvezető pozícióját

Az Intersport három afrikai nemzet labdarúgó szövetségével kötött szponzori szerződést. Ghána, Elefántcsontpart és Kamerun csapataiban a Puma is bízik: tőlük...

Close