FIFA, labdarúgás, rövidhír, Sportmarketing — 2009/12/08 at 11:12

3D-ben nézhetjük a labdarúgó világbajnokságot

by

A FIFA és a Sony megállapodásának köszönhetően 25 mérkőzés a különleges 3D technikával kerül rögzítésre a jövő évi dél-afrikai labdarúgó világbajnokságon.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy lesz-e élő 3D-s közvetítés a mérkőzésekről, mert a két fél még nem tisztázott mindent a jogokat illetően, de az már biztos, hogy a Sony gyártja és forgalmazza majd a vb hivatalos 3D filmjét, amelyet valószínűleg Blu-ray Disc-en is megjelentet majd. A Sony promóciós előzetesek vetítését tervezi a filmből a kereskedelmi egységeiben, és a világbajnokság ideje alatt 7 világvárosban [Berlin, London, Párizs, Róma, Mexikóváros, Rio de Janeiro és Sydney] is 3D-s mérkőzés-összefoglalókat élvezhetnek majd a szurkolók a FIFA-val közös International Fan Test elnevezésű rendezvény kereteiben.
A FIFA és a Sony olyan 3D-s tartalmat készül a nézők elé tárni, amely egy új korszak kezdetét jelenti a sportközvetítésekben, az események egyedülálló vizuális tisztaságát, térérzetét, élénkségét kínálva, aminek köszönhetően a szurkolók úgy érezhetik majd, hogy saját maguk is részesei a mérkőzéseknek.

Forrás: fifa.com, sony.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

2026-ig Silverstone adhat otthont a Brit Nagydíjnak

Miután a Donington Park nem tudta teljesíteni szerződésben vállalt kötelezettségeit a brit Forma 1 futam megrendezésének átvételére, Ecclestone visszatért az...

Close