labdarúgás, rövidhír, Sport PR — 2009/11/24 at 09:47

Saját zsebből fizetnek a Wigan játékosok a szurkolóiknak

by

A klub bejelentése szerint a csapat játékosai saját pénzükből térítik meg szurkolóiknak a csúfos vereséggel zárult Tottenham elleni mérkőzés jegyének árát.

A Wigan az angol Premier League történelmének második legsúlyosabb verségébe szaladt bele vasárnap a White Hart Lane-en. A 9-1-es végeredmény 1-0-s első félidő után alakult ki. A játékosok nevében a csapatkapitány Melchiot beszélt: „Mi, a csapat játékosai úgy érezzük, hogy csúnyán cserbenhagytuk a szurkolóinkat, és ez egy olyan gesztus, amit meg kell tennünk, és vissza kell fizetnünk nekik elmondhatatlan hűségükért. Nem sok mindent tudok mondani, csak azt, hogy mint hivatásos labdarúgók, szégyelljük magunkat a teljesítményünkért, tudásunk alatt játszottunk, és úgy érezzük, tartozunk ennyivel a szurkolóinknak. Profi játékosok vagyunk, lenyeljük a kellemetlenségeket és tovább lépünk, de fontos, hogy nem vesszük természetes dolognak a szurkolótáborunkat.”

Forrás: wiganlatics.co.uk

One Comment

  1. Ugyanez volt nemrég a Salgótarjáni Fekete Sasook kosárcsapatnál is.
    Az előző meccsükön mutatott vérgyenge teljesítményük miatt azt ajánlották fel a nézőknek, hogy a következő, hazai mérközésükön a jegyek árának felét ők fizetik. Nyertek 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

140 millió fontos kártérítést szeretne a skót Premier League

A skót Premier League (SPL) képviselői 140 millió fontos kártérítési igénnyel léptek fel a Setanta sportcsatornával szemben.

Close