Sportmarketing — 2009/09/24 at 10:53

Elindult a sportmarketing.lap.hu

by

A Startlap lapkatalógusa a szakma számára egy fontos lappal bővült. Elindult a sportmarketing.lap.hu.

Az oldal egy linkgyűjtemény, amely összegyűjti és tematikusan rendezi a sportmarketing különböző területein tevékenykedő ügynökségek honlapjait és a témához kapcsolódó oktatás, irodalom, blog oldalakat. De érinti még a sportmenedzsment és sportgazdaság témakörét, valamint egyéb, a sporthoz kötődő hasznos intézményi oldalakra is eljuthatunk.

sportmarketing_lap_hu

Az oldal maximális hasznosításához nem árt a jó angol nyelvtudás sem. Egyes kategóriákba ugyanis csak angol nyelvű tartalom került annak köszönhetően, hogy Magyarországon még gyerekcipőben jár ez a szegmens, így nincsenek többek között kifejezetten a sportra specializálódott PR ügynökségek vagy marketingkutató cégek, továbbá az angol nyelvű szakirodalom is sokkal bővebb a magyarnál.

A sportmarketing lap minden érdeklődő számára hasznos információkkal és felfedeznivaló oldalakkal szolgál változatos, a tárgykör minél teljesebb átfogására törekvő tartalmával. A linkgyűjtemény folyamatosan bővül, úgyhogy reméljük hasznos információbázis lesz professzionális felhasználók és nem szakmabeliek számára egyaránt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Menetel a magyar válogatott 2. rész

Menetel a magyar válogatott című írásomban arra tértem ki, hogy milyen nagymértékben járul a közönség lelkesedéséhez, a média érdeklődéséhez, a...

Close